2 juli, 2021

Favoritskapet är det så bra?

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Nu är det juli månad eller som man kan säga i mitt liv kryssningmånaden. Jag ska nämligen göra två kryssningar under den här månaden och båda kryssningarna gör stopp i Visby, man kan nästan säga att Visby har blivit min nya sommarstad. Det är en mysig liten stad som lever upp under sommaren.

Jag ser fram emot att få komma iväg lite och bara släppa allt i ett par dagar för det är ganska mycket i livet just nu som inte klaffar rent mentalt så därför ska det bli skönt att få komma från vardagen en stund. Jag har även sagt till mina assistenter som ska åka med mig på den första kryssningen att i första hand vill jag åka på kryssningen som ett kompisgäng så det blir mer en avslappnad stämning för det är nog det jag behöver nu.

Nu slänger jag bara ut en fundering till er följare. Hur skulle ni definiera en ”bästa vän ”? Jag hörde en definition av ”bästa vän ” för några veckor sedan men jag vet inte om jag riktigt håller med om den.

Jag läste i Aftonbladet att dom har tippat KHK som vinnare av hockeyettan, det är ju väldigt trevligt men det är också lite oroväckande att KHK helt plötsligt är favoriter i media.Jag tänker på den säsongen KHK gick upp i SHL, då trodde alla så kallade experter att KHK skulle ramla ur Hockeyallsvenskan. Så jag lägger blixtsnabbt över favoritskapet på Nybro, Mörrum och Kalmar 😀

Trevlig helg