26 juni, 2021

Uppehåll och ironi

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Hoppas att midsommarafton flöt på bra där ni höll hus och att sillen var helt okej så att ni mår bra idag. 😀

Jag fick en liten påtryckning igår om att jag skulle ha en liten mjukare ton på Instagram och Facebook för alla förstår nog inte min självironi…. Jag kommer inte att ändra på min personlighet för att jag måste kunna driva om nästan allt och i synnerhet om mig själv, för att jag ska kunna ta mig genom min egen vardag med ett leende på läpparna. Jag vet att alla som känner mig väl förstår att mina inlägg på sociala medier är till 95 % gjorda med glimten i ögat. Jag sysslar ju inte med personliga påhopp och om jag skulle driva med någon på sociala medier så läser jag av situationen först. Skulle någon vara osäker på min ironi så bara fråga mig 😀

Nu är det verkligen stiltje i hockeyn med i och med att Miro Zalars fysgrupp har fått ledigt i några veckor från den gemensamma träningen. Under den här perioden så ska jag med försöka att njuta av sommaren och träffa vänner och göra några kortare resor med mera men jag kommer ändå att hålla mig uppdaterad om vad som händer i KHK