23 juni, 2021

En återvändare har signat

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Håller ni också på att smälta bort? Det lilla åskvädret som kom i måndags hjälpte inte mycket alls, vi skulle behöva ha en dag med regn hela dygnet. Det skulle inte förvåna mig om det kommer under min kryssning och det funkar om det bara håller sig i Blekinge och inte Stockholm och Visby området.

Vill ni ha ett stalltips till kvällens EM-match i St Petersburg? Polen vinner med 3-1 och Sverige får möta Belgien i åttondelsfinal.

KHK har gjort klart med Måns Hermansson som återvänder till klubben efter en säsongs äventyr nere i Italien. Måns är en back som har lite rutin och det är precis vad klubben behöver. Personligen så hoppas jag att klubben plockar in en back till av samma kaliber som Måns.

Till slut så vill jag påminna alla att ”ordet” CP är ett samlingsnamn för en rad olika funktionsnedsättningar och inte något skällsord. Jag kom att tänka på det för jag fick påminna en person i min omgivning om det nyligen. Personen i fråga kom på hur illa det lät med detsamma som orden kom ur munnen på den här personen men jag tog ändå ett samtal med personen att det gäller att använda ett vårdat språk.

Det här var tyvärr inte första gången jag var tvungen att ha det här samtalet och jag skulle bli förvånad om det här var den sista gången jag fick ta det här samtalet… Här måste jag säga att jag själv inte tar illa upp om man använder CP på fel sätt för jag är uppväxt med det men jag vet att det finns personer som gör det.

Trevlig midsommar på er