18 juni, 2021

Fredagstankar

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Hoppas att det är bra med er i hettan….. Sverige har fått en mycket bra start i EM, fyra poäng på dom två första matcherna i gruppen och då har man redan mött Spanien. Nu ska det väl till ett mirakel om Sverige ska missa åttondelsfinal anser jag…

Jag har legat lågt med bloggen den här veckan medvetet för det händer lite märkliga saker runt omkring mig just nu, men det är saker som jag inte kan påverka så mycket personligen. Dock kan det gynna mig om utgången av dom här sakerna faller åt rätt håll. Jag som utomstående person tycker att hela den situationen som har uppstått är väldigt bisarr och jag bara skakar på huvudet och skrattar åt den här situationen, men hade jag varit en part i den samma så hade jag varit fly förbannad…. Jag ska inte säga mer om det för då kan bli en nackdel för mig.

I morgon är det fystester för dom som är helt klara för KHK med några undantag och jag har den här äran att få vara med på dom. Det ska bli kul och intressant och få träffa dom nya spelarna för första gången men det kunde gärna varit lite svalare väder i morgon när man ska vara inomhus nästan hela dagen.

Trevlig helg på er!