11 juni, 2021

Vem ersätter? med mera

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag på er!

Som många redan har sett så har jag fått den stora äran att skriva på KHK.s hemsida ungefär en gång i månaden och det är en del av det nya projekt som klubben sjösatte igår. Det är ett projekt i samarbete med Friends som ska vara långvarigt och förhoppningsvis kunna hjälpa barn och ungdomar i samhället som har det lite jobbigt. Jag behövde inte tänka länge när jag fick frågan tidigare i vintras om jag ville skriva något om vad händer i klubben ur mitt perspektiv

Det svåra blir att hitta en bra nivå på vad jag ska skriva, så jag inte börjar att läcka information som inte ska komma fram men samtidigt så ska det vara en intressant läsning. Å andra sidan så har jag hittat en bra nivå här på bloggen så jag ska nog kunna fixa det på KHK.s hemsida också 😀 Jag får bara kolla en extra gång med folket jag har runt mig i arenan….

Vad jag förstår så har KHK två målvakter på tapeten angående vem som ska ersätta Hellgren. Mika Järvinen eller Anton Svensson. Jag vet vem jag skulle välja om jag fick göra det men än så länge är jag inte någon sportchef så jag behåller mitt personliga val för mig själv så jag inte favoriserar någon spelare offentligt….

I sommar kommer jag att göra två kryssningar på kort tid från Stockholm som jag har berättat om tidigare i bloggen. I dag kan jag avslöja för bloggen att på den andra kryssning så kommer min kusin att göra mig sällskap. Det ser jag väldigt mycket fram emot och få umgås med henne i 4 dagar. Det är en kusinrelation som bara har växt sig starkare och starkare med åren, så det ska bli en trevlig kryssning och jag är glad över att hon åker med