2 juni, 2021

I’m on fire

Av Håkan Jartelius

God kväll på er

Livet är verkligen som en berg och dalbana och just nu är jag på top of the hill. Just nu flyter det på, det är många pusselbitar som faller på plats och det skapar en härlig känsla i kroppen.

I kväll kan jag avslöja för allmänheten att jag ska jämföra Viking Line och Silja Line i juli kan man säga. Alltså jag menar att jag ska göra två kryssningar som tack vare corona så går kryssningarna till nya destinationer istället för dom vanliga hamnarna, jag ska åka med M/S Cinderella på en tredagars kryssning, Stockholm-Visby tur och retur och cirka två veckor senare ska jag åka med M/S Silja Symphony på en fyrdagars kryssning och den går Stockholm-Ystad-Visby-Stockholm. Jag kanske är lite knäpp som ger mig ut på Östersjön från en hamn 50 mil bort, men då får ni kalla mig knäpp. Jag har åkt med många fartyg men det ska ändå bli roligt att åka med dem så tätt efter varandra och verkligen jämföra båtarna på mitt lilla vis.

Jag ser fram emot båda kryssningarna på olika sätt för att jag kommer att åka med olika personer på de olika kryssningarna och det ska bli trevligt att umgås med de här personerna några dagar i taget. Juli månad kommer att bli väldigt påfrestande för min kropp med över 200 mil i en bil men det är priset jag får betala för att få koppla av i sammanlagt en vecka fast utspritt på en månad.

I dag var jag på ett möte med KHK, och det handlade om ett samarbete. Vad det är låter jag klubben gå ut med på releasedagen den 10 juni, det kommer att bli ett väldigt bra samarbete, och här måste jag säga att jag är bara en liten del av den här satsningen. Jag känner mig hedrad att få vara en del av den här satsningen

#KHKFOREVER