28 maj, 2021

Lite hockey och tankar

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag på er!

På hockeyfronten på lokal nivå är det fortfarande lite lugnt utåt i alla fall, visserligen har klubben gått ut med någon/några nyförvärv som är klara för nästa säsong och några förlängningar som klubben har kommit överens med. Namnen på nyförvärven som har skrivit på för KHK är inga som man hajar till när man läser dom, men det viktigaste nu för KHK är att man får igång en riktig väloljad lagmaskin till hösten. Lyckas man med det som jag tror att dom gör, då kan det bli rolig kvällar i NKT Arena både för spelare och den så efterlängtade publiken. Ska man tro alla prognoser om Covid-19 så vi inleda säsongen med en del publik på läktaren och det ser jag fram emot men jag vågar inte riktigt ropa hej än.

En sak till apropå lagbygget till nästa säsong, jag är övertygad om att KHK kommer att knyta till sig några spetsspelare som passar väldigt bra in i det lagbygget som redan nu är klart

På det personliga planet så flyger det fortfarande runt en hel del hjärnspöken som jag försöker att tämja. En del av dom är väldigt lätta att fånga in och få pli på, medans många andra är visserligen lätta att fånga in men dom jävelskapen är smarta och smiter från mig efter ett tag igen och då är dom ännu svårare att fånga in på nytt. Sedan finns det hjärnspöken som är helt enkelt omöjliga att fånga in och då är det bara enklast låta dom att flyga fritt för då slipper man att ödsla en massa energi på dom. Å andra sidan är lättare sagt än gjort att släppa dom fria