21 maj, 2021

Fredagsfeeling till slut

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

I veckan så kom det till min kännedom igen att allt kanske inte är som det verkar vara i mitt liv och om jag ska vara ärlig så tog det ett tag innan min hjärna kopplade det och då kändes det som att jag fick ett hårt slag i magen. När jag väl kom på att tänka på det sättet så var jag inte helt säker på att jag tolkade det rätt heller så jag kanske tänker på det helt i onödan också men å andra sidan så vågar jag inte ta reda på sanningen heller…

Skulle min hjärna ha tolkat det rätt så är det verkligen en katastrof för mitt liv för då rasar den grund jag har byggt upp mitt liv på och jag får tänka i helt andra banor framöver men skulle min hjärna ha tolkat det fel så kan jag fortsätta med att tänka och leva som jag gör i dag så det är mycket som står på spel….

Jag har därför beslutat mig för att börja tänka lite annorlunda och vara lite mer reservad så ska det här gå bra med…. Jag kan inte skriva mer om vad det handlar om här i bloggen, eftersom den är offentligt och jag kan inte avslöja alla detaljer i ett offentligt rum.

Nu släpper jag det bekymret för den här gången och försöker fokusera på vad som väntar mig i redan i kväll. Då ska jag få träffa en person som betyder mycket för mig. Det ska både bli skönt och roligt att träffas och ta igen väldigt mycket, för vi har försökt att få till en ”date” väldigt länge nu och först nu så står alla stjärnor rätt 😀

Over and out för den här gången