13 maj, 2021

You drive me crazy

Av Håkan Jartelius

God kväll

Alltså rubriken på det här inlägget är riktat mot mig själv än mot någon annan…. jag bestämde mig för att skriva det här när en låt med samma namn som rubriken började att spelas på min Spotify alldeles nyss så det är bara att komma igång med inlägget…

Häromdagen så hade jag inte något att göra, jag var uttråkad helt enkelt. Jag började då att slötitta på serien Bert, eftersom att jag läste alla hans dagböcker när jag var yngre och ju mer jag tittade på den serien desto mer kände jag igen mig själv från mina yngre dagar . Jag blev också kär i varenda jävla tjej som pratade med mig i princip och det är faktiskt först nu på senare dagar som jag inte blir det…. Det är faktiskt himla skönt att få den aha upplevelsen att jag äntligen har mognat inom det området

Visserligen finns det en tjej som jag verkligen tycker om MEN endast som en bra vän och absolut ingenting mer. Jag ska bara ta och intala mig själv att hon inte tror något annat fast jag har sagt det till henne. Det handlar bara om att jag har så djävulskt dåligt självförtroende och att jag har redan fått förklara mig en gång att mina känslor för den här tjejen endast är vänskapliga. Trots att denna diskussion var för några år sedan så har den satt sina spår hos mig. I dag har vi fortfarande en väldigt bra vänskap och vi vet var vi har varandra men den diskussionen med en utomstående person ligger fortfarande kvar i huvudet och gnager på mig. Ja jag vet att jag analyserar för mycket…..men jag kan inte absolut hjälpa det men jag jobbar stenhårt med det.

Tidigare i veckan så gick det upp ett ljus igen för mig att man vet aldrig var man har folk även om dom kan verka väldigt pålitliga och jag inser att man tänker på sig själva i första hand och då menar jag inte något negativt alls utan att människor är skapade så av naturen och det är inget konstigt med det när jag tänker efter. Det är bara det att jag måste börja lära mig att tänka mer på mig själv och se till att jag börjar må bra personligen igen. Jag har redan börjat med att vända min egen lilla skuta på rätt köl igen så smått, och det kanske kommer att märkas framöver, men jag måste verkligen sätta mig i första rum LITE mer i framtiden än vad jag har gjort hittills…

Tyvärr så blev det inte något skrivit om hockeyn I kväll av den anledningen att jag inte har något att förmedla utan detta inlägg fick bara handla om grundidén till varför jag öppnade den här bloggen nämligen att skriva om mitt liv 😃

Tack och hej leverpastej