5 maj, 2021

Färdig med sprutor

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Ja nu ni kära läsare så är jag fullt vaccinerad mot Covid-19, även efter den andra dosen fick jag lite känningar. Den här gången var det som jag fick världens bakfylla och värk i den armen som fick den stora äran att ta emot nålsticket. Det är faktiskt först nu i kväll som det börjar att släppa. För kännedom så fick jag sprutan…..

När jag halvlåg i min saccosäck tidigare i kväll och tyckte synd om mig själv 😀 så försökte jag att komma på något nytt drag i mitt liv för det känns lite som jag har kört fast lite, men även där så körde jag fast 😀

Däremot så kom jag på att även om Covid-19 har dragit in med mycket elände och många sorger i världen så har viruset gett mig lite positiva saker också, så som en återfunnen vänskap och det är en vänskap som jag vägrar att släppa taget om igen , bara så att DU vet det om du läser detta inlägg. Carina som viruset kallas för i folkmun har även gett mig en bra assistent för om inte Corona hade brutit ut förra våren så hade våra vägar inte korsat arbetsmässigt i alla fall. Och för den delen så funkar hela min grupp med assistenter väldigt bra just nu men inget är perfekt, det kommer alltid finnas saker som man kan göra bättre…..

Enligt Skarpsvärds blogg så har KHK sagt nej till Linus Pettersson och om det stämmer så är det lite tråkigt för mig på det personliga planet för det var eller rättare sagt är en spelare som växte i mina ögon som person ju längre han var i Karlskrona. Å andra sidan är det inte någon social verksamhet KHK bedriver, hur Linus är som lagspelare och på isen är det andra som sitter på betydligt mer kunskap än mig så jag kan inte uttala mig om det. Alla kan inte passa in i lagpusslet även om man är en bra människa civilt, tro mig för jag har mycket erfarenhet av det när det gäller att hitta en bra grupp av assistenter,,,,,

Tack för stödet som jag får och för att inte göra någon ledsen i ögat så nämner jag inga namn utan du/ni som känner er träffade får ta åt er äran…..