1 maj, 2021

Lördag hela veckan lång

Av Håkan JarteliusGod förmiddag!

Jag inleder detta inlägg med att gratulera IF Troja/Ljungby till den hockeyallsvenska platsen säsongen 21/22. Troja var absolut det bästa laget som besökte NKT Arena Karlskrona den gånga säsongen och eftersom att KHK missade slutspelet med en liten marginal så är jag inte överraskad av att Troja gick upp istället 🙂 (till er som inte håller på KHK så var det skrivet med glimten i ögat) Innan den gånga säsongen började så tippade att det skulle stå mellan KHK, Boden och Troja/Ljungby och eftersom att både KHK och Boden inte pallade för trycket så var det givet i mitt huvud att kvalserien skulle sluta som den gjorde. Det är nog tur för KHK att Mikael Roslund bestämde sig ganska snabbt för att stanna kvar i klubben i minst två säsonger till, för annars hade väl Troja/Ljungby som är hans moderklubb varit och ryckt i honom nu.

I går så bytte jag vatten i mitt akvarium och när jag fyllde på vatten igen så var min känsligaste fisk för nära strålen med varmvatten och det pallade han inte med, och efter flera timmar på IVA så gick inte hans liv att rädda, han kastade in handduken någon gång i natt, men om man är så känslig för varmvatten så förstår jag inte att man simmar fram och är så himla nyfiken av sig av en stråle så jag anser att han får skylla sig själv lite. Det är ju inte första gången jag byter vatten i akvariet så han borde ha fattat vad som var på gång, men han var väl en lika stor idiot som jag var strax innan jag föddes, jag tog tag tag i navelsträngen och lekte med den och ni ser själva hur det gick för mig, men jag klarade i alla fall livhanken så silverhajen måste vara en ännu större idiot. Men efter som att han inte överlevde så halkade jag ju upp ett steg på idiottrappan och det ville jag inte göra så det var därför jag hade intensivvård av han i flera timmar men idioten fattade inte det. Så nu har jag stigit i graderna bland idioterna igen, så jag får väl ut i helgen och leta efter andra idioter som kan ta hans plats och knuffa ner mig igen från översta hyllan av idioter.

Jag stör mig väl inte så mycket över själva dödsbudet men jag stör mig över vetskapen av att jag har förlorat en mera idiot än vad jag var och det retar mig så in i bomben. Nu höll jag på att skriva ett nytt stycke som inte passar så bra i bloggen. En del saker får jag behålla för mig för om det skulle bli allmänt känt så skulle det bli tufft för mig. Ja ja Okej då ja jag har det tufft i livet, men det skulle bli ännu tuffare för mig i så fall. Är du nöjd nu Håkan? Ja det är jag 🙂

Det är ett ytterligare bevis på att jag har blivit en större idiot den här valborgsmässoafton som man inte fick fira med andra kommer stå mig dyrt och det är en fladdermus ända borta i Kinas fel att jag har blivit en större idiot än vad jag va tidigare. Det är en bra att jag får min andra spruta på tisdag för om ett par veckor så har vaccinet börja verka för fullt så ska jag packa mina väskor och ge mig av och leta upp den där fladdermusen och prata allvar med han men han är väl tillräckligt smart för att inse det här så har han väl redan kastat in handduken han med och då får jag aldrig min hämnd.

Trevlig helg på er