29 april, 2021

Lite tankar igen

Av Håkan JarteliusGod eftermiddag!

Tidigare i veckan så åkte jag upp till Örebro på en kombinerad tjänsteresa och nöjesresa. Jag är ju anställd som gruppchef för mina assistenter och mitt huvudkontor ligger uppe i Örebro, och jag kände att det var dags för ett avstämningsmöte med min chef samtidigt som jag kände att jag behövde komma i väg lite. Mötet gav resultat direkt eller nja nästan direkt för nu fick jag rätt information angående Covid-19 vaccinet till mina assistenter och nu kan mina assistenter boka tid för att sticka sig för första gången, medans jag ska sticka mig för andra gången på tisdag.

Jag passade även på att hälsa på min gamle fina vän som nu mer bor i Kumlas samhälle och inte på anstalten i Kumla är väl bäst att tillägga 🙂 Däremot har han jobbat på anstalten så han berättade lite sanna historier därifrån och jag kan ju säga att det har hänt en hel del innanför dom väggarna, Jisses…..

Jag passade också på att säga hej till KHK:s tidigare materialförvaltare och vän till mig som nu mera har Behrn Arena som arbetsplats och han visade mig Örebro HK:s omklädningsrum med biytor och där ligger KHK lite i lä kan jag säga trots att KHK har legat i samma serie. Dock när jag tänkte efter lite senare på kvällen så vete katten om inte själva omklädningsrummet är finare i NKT Arena men ”vi” förlorar med hästlängder om vi ska jämföra övriga utrymmen.

Det var allt som jag hade att förtälja den här gången…..