21 april, 2021

KHK förlänger och Sportchef på plats

Av Håkan Jartelius

God kväll på er!

Äntligen så kan Karlskrona HK lugna sina fans lite genom att gå ut med lite nyheter kring nästa säsongs herrtrupp. Klubben meddelade precis på KHK TV att dom förlänger med forwarden Mikael Roslund och kontraktet är skrivet på två säsonger. KHK vann dragkampen om #10:s autograf för det var andra klubbar som var ute efter hans tjänster nästa säsong.

Mikael Roslund har gjort två säsonger i KHK:s A-lag och en säsong i KHK:s J20 lag, och att han väljer att stanna kvar i klubben betyder på att han trivs både i klubben och i stan och med sitt jobb vid sidan om hockeyn. Samtidigt som Karlskrona HK skickar ut signaler att dom vill bygga en grund i truppen med spelare som visar lite hjärta för klubben och som har lite rutin med sig i bagaget.

KHK passade också på att presentera Patric Larssons efterträdare som sportchef i samma sändning. Det blir ett gammalt bekant ansikte för folk runt klubben, i form av Michael Sundlöv. Michael var sportchef i KHK när klubben låg i SHL och hans lagbygge var en hårsmån ifrån att nå slutspelet i SHL ena säsongen. Han lämnade KHK för MoDo och efter det så hamnade han i Brynäs IF och nu väljer han alltså att lämna SHL-laget för att försöka hjälpa Karlskrona HK tillbaka till Hockeyallsvenskan först och främst.

Bloggen hoppas på att kunna få en pratstund med både Mikael Roslund och Michael Sundlöv inom den närmsta framtiden.