17 april, 2021

En röst i natten….

Av Håkan JarteliusGod natt Staun och resten av världen!

Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg på natten för omväxlingens skull, den var ni inte med på va?

I torsdags så presenterade Karlskrona HK sin huvudtränare för seniorlaget över nästa säsong och det blev Eric Karlsson som får fortsatt förtroende att fortsätta leda laget efter Mats Lusth fick lämna samma post tidigare i år. Nu är det nog många där ute i stugorna som är väldiga skeptiska om Eric Karlsson är rätt man att försöka leda KHK tillbaka till Hockeyallsvenskan men jag är inte lika skeptisk som många är. Jag har haft förmånen att följa Eric på nära håll både den här säsongen som gick och förra säsongen. Det är en tränare som är väldigt driven i det han gör och vill försöka få alla i laget att gå åt samma håll, så om vi ger honom lite tid och utrymme så tror jag absolut att Eric är rätt man att leda KHK in i en ny era. Jag tror att klubben kommer att släppa lite nyheter i veckorna som kommer för att jag känner på mig att det är många saker som är nära att gå i lås, jag kan ju inte garantera att vi har en mycket spännande säsong framför oss, men jag har det på känn och någon gång ska till och med jag ha rätt, eller hur?? Som ni säkert har sett på Karlskrona HK’s kanaler så kommer jag och klubben att samarbeta nästa säsong och just nu håller jag på att tänka ut hur det samarbetet ska se ut även på den här bloggen så ni kan ju hålla utkik här framöver om ni är nyfikna.

Efter min panikattack eller vad man ska säga att jag hade i måndags så har jag börjat rannsaka mig själv och försökt att komma på vad jag sysslar med och vad jag vill ha ut av min egen framtid, jag har kommit fram till några punkter som jag måste bearbeta om jag ska må bättre i framtiden. Ett av problemen är tack och lov undanröjt för tillfället, jag slipper att genomgå en ny operation av lårbenet just nu i alla fall men å andra sidan så måste jag lära mig att leva med den smärtan som jag har idag, men det kommer jag att ta hjälp av expertis så det är ingenting som jag ska forska i själv. Dom andra punkterna som jag behöver bearbeta får jag hålla för mig själv ett tag för att jag ska kunna reda ut dom.

Nu ska jag försöka att gå å knyta mig frågan är om det blir råbandsknop eller om det det blir en simpel enkel knut men det får framtiden utvisa och kanske kanske avslöja det här i bloggen om jag är på det här humöret. Gonatt var ni än är där ute i natten……