11 april, 2021

Äntligen

Av Håkan Jartelius

God dag,

Efter mycket om och men och strul så har äntligen min tekniska kollega lyckats lösa så jag får mina samarbetspartners på blogginläggen hädanefter. Om allting fungerar så ska ni en banner överst i varje blogginlägg och jag ska presentera dom lite kort för er.

Vi börjar med Bilanpassarna Växjö AB som är ett företag som hjälper mig om det blir problem med anpassningen till min nuvarande bil och dom ska även hjälpa med ett projekt som jag kommer att dra igång på onsdag och det är att skaffa en ny bil, dom kommer att hjälpa mig med allt vad det innebär och jag är tacksam för den hjälpen. Det är inte bara för mig att gå in i hen bilhall och peka ut en bil som jag vill ha, det är mycket mera arbete än så.

Sen har vi Massage & hälsa som drivs av Frida Nylin, som är en assisten till mig som har öppnat ett företag som erbjuder behandlingar av olika slag. Hon hjälper mig med mitt välmående och eftersom att hon har jobbat med mig i flera år innan som assistent så känner hon till mina krämpor i kroppen mycket väl kanske lite för väl bra ibland. Hon hittar mina ömma punkter direkt men resultatet blir bra i slutändan så det kan jag inte klaga över.

Vi har även Berra’s Hockeyverkastad som drivs av Niklas Lindvall som jag lärde känna när han var materialförvaltare i Karlskrona HK numera är han materialförvaltare i Örebro HK. Utan Niklas så hade jag inte kommit spelarna i Karlskrona HK lika nära, det var han och två personer till som hjälpte mig in hockeyns lilla sammansvetsade grupp och utan hockeyn i mitt liv så hade jag inte varit den personen som jag är idag. Berra’s Hockeyverkstad kan laga gamla hockeyutrustningar typ handskar, byxor, plockhandskar med mera med mera och han har många lag som sina kunder.

Sedan har vi Pizzahuset i Lyckeby som i min mening är stans bästa pizzeria och även lunchmenyn går inte av för hackor. Där kan jag mycket väl rekommendera ett besök om ni inte har varit där tidigare och ni har varit där tidigare så begriper ni vad jag pratar om. Jag blir alltid väl bemött av personalen och när jag inte vet vad jag vill äta så slänger ägaren ihop en överraskning till mig och det blir lika magiskt gott varje gång.

Jag har även lagt till Karlskrona HK men det har jag mest gjort som goodwill för utan den föreningen så hade allt sett annorlunda ut för mig, som jag skrev lite längre upp i det har inlägget så var det Niklas Lindvall och Pelle Hånberg och Ove Molin som såg till att jag kom in i gemenskapen i Karlskrona HK’s A-lag och idag är jag själv kvar när dom andra tre musketörerna har lämnat för andra uppdrag i hockeyvärlden men man vet aldrig om våra vägar korsars igen.

Min målsättning är att få in flera samarbetspartners till min blogg efter hand och när det är klart så får jag skriva en lite presentation om dom eventuellt nya tillskotten. Men nu tackar jag ödmjukast för det samarbetet med dom företag som jag har idag, ni är en stor del av min vardag.

På återseende när jag har ny saker att angående mitt liv eller nyheter krig hockeyn att presentera, jag kan avslöja en sak att jag ska försöka få tag någon eller några spelare som har varit i Karlskrona under den gånga säsongen som kan ge sin syn på hur det har varit i runt laget men jag vet inte när jag får tag på dom så jag återkommer helt enkelt.

P.S. om ni inte ser mina samarbetspartners överst här i inlägget så säg gärna till mig om det så ska vi söka efter felet.