26 mars, 2021

Hockey och Pfizer covid vaccin

Av Håkan Jartelius

God sen eftermiddag!

Jag utlovade lite trevlig läsning här på bloggen på Instagram i morse och jag håller mitt ord…. Det har kommit till min kännedom att KHK är väldigt nära att komma överens med en spelare och det kontraktet ska tydligen gälla längre än en säsong. Jag vill inte säga något mer om det innan klubben går ut med det för jag tycker att det borde gå rätt till och med det menar jag att KHK ska gå ut med den här nyheten först innan den hamnar i massmedias eller mina klor.

Jag fick min första dos av Covid-19 vaccinet i tisdags och dom första 12 timmarna mådde jag bra men sen blev jag lite lätt illamående och ont i bakhuvudet som om någon hade slagit mig med ett baseballträ i bakhuvudet men det var borta på torsdagsmorgonen

Nu har jag fått en tid hos min ortopedläkare för att kolla upp mitt lårben också. Min puls gick genast upp så fort jag fick kallelsen i handen, usch fy tvi vad jag ogillar läkarbesök….