21 mars, 2021

Söndag och återigen många tankar….

Av Håkan Jartelius

God morgon

Det är typ tidigt på morgonen och bara tomten är vaken, nej just det det är inte juletider nu så även han ligger nog och sover…

Jag är lite ängslig nu faktiskt och jag ska berätta varför …. För ett X antal år sedan så gjorde jag en operation av lårbenet för det låg väldigt snett så läkaren bröt av mitt lårben och vred rätt det och spikade fast det igen. Det skulle vara omöjligt att lårbenet skulle börja vrida på sig igen sa läkaren till mig efter operationen MEN lårbenet tog fasta på det Gunde Svan sa att ingenting är omöjligt för jag märker att det har börjat vrida sig igen så jag har faktiskt ringt till ortopeden och bett om att dom ska kalla mig. Däremot har jag inte någon lust att gå igenom en ny operation till med allt vad det innebär, nej jag orkar verkligen inte med det.

När jag var i arenan och i gymmet en dag i veckan för att prata med spelarna som fortfarande är kvar i stan och kör lite mer frivillig fys, så hörde från omklädningsrummet att det några som var ute på isen. Jag blev nyfiken på vilka det var eftersom vi bara har fyspass nu, jag gick och kollade och det visade sig vara AIK som hade sin värmning på morgonen i NKT Arena inför sin match mot Tingsryd på kvällen.

Det ska bli kul och se vem KHK kommer överens med först om nästa säsong, jag har en känsla av det inte dröjer allt för länge innan vi får veta vem som fattade pennan först….