23 februari, 2021

Helvetesveckor

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag bloggen
Jag hade en gång en permobil
Med joystick och hjul och sits
Men det var för länge sen, så länge sen
Svara mig du
Var är den nu?
Jag bara undrar
Var är den nu?

Det känns att jag har varit utan permobil i drygt 2 veckor nu, kroppen börjar att ta mer och mer stryk och värken i ryggen ska vi inte prata om…

Om det inte vore nog så sprack mitt akvarium längs med ena långsidan i söndags mitt under KHKs match borta mot Skövde, jag tackar gud även om jag inte tror på hen att det inte hände under en hemmamatch för då hade jag haft en pool i sovrummet när jag kom hem från matchen. Nu kunde jag agera snabbt och avvärja en katastrof av den större sorten, nu blev det bara en mindre katastrof som tog ungefär 8 timmar att få kontroll över.

Det verkar som att det har gått grus i maskineriet riktigt ordentligt men det är bara att skratta åt det och kämpa vidare, det jag hann med att se mot Skövde var det en riktigt bra match av det mycket skadedrabbade KHK, man ställde upp med 8! juniorer som enligt rapporten jag har fått till mig gjorde riktigt bra… Jag själv kan av naturliga skäl inte ge min bild av matchen för jag fick lägga fokus på att rädda min lägenhet och mina fiskar…

Sent igår kväll så kom jag på min egna lilla målsättning som jag själv vill uppnå med min tillvaro i livet. Det är väldigt svår målsättning och om man ska jämföra den med något inom hockeyn, så är det som att KHK ska gå upp igen i SHL. I och med den anledningen så kommer jag att behålla målsättningen för mig själv så jag inte kan få massa press och dumm kommentarer utifrån. Jag vet att det kommer att bli väldigt svårt att uppnå målsättningen men det är inte någon omöjlighet så jag kommer att kämpa för det.

Trevlig kväll på er