25 februari, 2021

Gudarna måste hata mig

Av Håkan Jartelius

God dag

För två veckor sedan så gick min permobil sönder och dom som lagar den hittar fel på fel på fel på permobilen och behöver därför beställa nya delar till permobilen gång på gång på gång och i dagsläget vet jag inte när jag får tillbaka permobilen

I söndags så sprack mitt ena akvarium, och dessutom så har det visat sig att motorn till min markis har helt enkelt bestämt sig för att lägga ner

Eftersom jag inte har någon permobil att tillgå så har jag fått sitta i min handdrivna rullstol hela dagarna och den är inte så bra anpassad efter min kropp som permobilen är, vilket gör att min kropp börjar att ta duktigt med stryk nu.

I och med det har jag försökt att få till en massagebehandling av en gammal assistent till mig som nu har öppnat Massage & Hälsa, men hon har varit tvungen att ställa in behandlingen 2 gånger på en vecka nu. Det har varit 2 mycket giltiga orsaker, så jag kan inte absolut inte bli sur för det. Däremot blir jag lite less på hela situationen så som den utspelar sig just nu men men det är bara att bita ihop och köra på.

Ljusglimten just nu är faktiskt KHKs match mot Dalen igår. Då vi var tvungna att ställa upp med 11 juniorer och då gå in och genomföra sådan kämpainsats så det räcker till en poäng och ska vi vara ärliga och om ishockey hade varit rättvist så skulle vi ha haft alla tre poängen. Jag finner inga andra ord än att det är magiskt bra. I dag är jag lite extra stolt över att bära vårt klubbmärke.