8 februari, 2021

Hockey väcker känslor

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Det märks att folk där ute bryr sig om hockeyn i staun och det är väldigt roligt för mig att se hur kommentarerna på sociala medier svänger snabbt beroende på det har blivit vinst eller förlust…..

Eftersom dom senaste matcherna har det varit många negativa kommentarer och jag kan bara hålla med om att det har gått grus i maskineriet och det är jag nästan säker på att ALLA spelare tycker med, och alla har rätt att säga eller skriva vad man vill men en del inlägg och kommentarer skrämmer mig väldigt mycket. Jag tänker inte gå in på vad som skrämmer mig utan jag vill bara påminna om vissa saker

☆ Ishockey är en lagsport, det är sällan en individs fel

☆ Det tar tid för en ny tränare att sätta sin prägel på spelet

☆ Vi som inte är i omklädningsrummet kan inte veta allt och då kan vi inte heller säga om det är rätt eller fel om klubbens beslut under säsongens gång

☆ Det är i motvind som man behöver ha stödet som mest

Och en sak till tror ni på allvar att spelarna tycker att det är roligt att förlora matcher? Tänk er in i deras kläder ett tag också

Nu tar vi nya tag på onsdag