4 februari, 2021

Dags för andra rundan

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag bloggen!

Ja nu verkar det som vintern har kommit till Karlskrona med omnejd också, Kung Bore har skapat ett otroligt fint vinterlandskap i vår närhet.  Det var längesen man såg snöhängda träd här nere i södra Sverige,  jag ska försöka komma ut i skogen eller vid en sjö på lördag och försöka njuta lite av vintern…

KHK håller på att förbereda sig för andra rundan av Allettan Södra som börjar på söndag.  Vi har nästan mött alla lag en gång utom Huddinge och Mariestad,  dom matcherna är framflyttade på grund av Covid-19. Jag har nu sett alla lag utom Mariestad spela minst en gång och jag sticker ut hakan nu och säger att får KHK sitt ”nya” spel att stämma så kommer alla motståndare att få kämpa rejält för poängen.  Det finns inga lag som ger mig skrämselhicka i Allettan Södra, är bara våra spelare fokuserade på sin uppgift till 100 procent så lär det ramla in många poäng på KHKs konto.

Jag måste bara nämna en sak till., vår ena målvakt blir nog professor i matematik efter hockeykarriären för i dag la han sig på isen under träningen för att räkna ut den exakta skottlinjen 😃😃😃 se bilden ovan