2 februari, 2021

En påfrestad start på 2021

Av Håkan Jartelius

God dag på dig bloggen!

När vi gick in i 2021 så tänkte jag att det nya året inte kunde bli som 2020, och nu sitter jag en liten bit in på det året och bara kliar mig i huvudet och fattar absolut ingenting av det som händer runt omkring mitt liv. Jag kan inte komma ihåg att jag någon gång har haft en märkligare start på ett år.

Det känns som att det gnälls både till höger och vänster om både småsaker och på saker som folk inte har att göra med. Sedan finns det folk som drar egna slutsatser så att man får lägga en massa onödig energi på att lösa upp dom påhittade slutsatserna så att vägen blir rak igen. Sedan finns det folk som tror att dom kan allt……..jag kan faktiskt hålla på att räkna upp märkliga saker som jag har upplevt i år ett tag till men jag tyar inte, det blir bara skrattretande till slut.

Jag känner att jag är i ett stort behov att bara komma i väg ett tag och få ladda upp energin igen innan det bubblar över för mig men nä då, det sätter Covid-19 stopp för. Ja ja jag får komma på någon egen lösning på det problemet för jag orkar snart inte mer, om ni hör någon explosion i centrala Rödeby snart så är det bara jag som inte hann att desarmera mig själv.

Jag får hitta en väg i mitt liv som gör att jag kan komma på ett nytt spelsätt, för om jag spelar på det sättet som jag gör nu så kommer att få umgås med en ladugårdsvägg snart.

I hockeyvärlden finns det egentligen inte så mycket att rapportera till omvärlden i och med att klubben i mitt hjärta har återigen tryckt på pausknappen (tänk om jag kunde göra detsamma) Jo förresten Anton Blomberg har lämnat KHK för spel i Södertälje SK, en nyhet som Björn Skarpsvärd på Blekingesporten var otroligt snabb att skriva om igår, nästan lite för kusligt snabb om jag får säga det och det får jag ju göra i min egen blogg