10 januari, 2021

Söndagsinlägg

Av Håkan Jartelius

God dag

Idag har jag skaffat mig ett abonnemang på ATG för Hockeyettan, det tar emot för kvalitén på streamningarna är inte precis i Cmore kvalité men nu när det börjar dra ihop sig på allvar så är det väl lika bra att vara med via webben när man inte får vara med på plats. Jag har faktiskt fått lite nytändning nu när Eric Karlsson är vid rodret, som jag skrev igår så tror jag att det kommer att bli jätte bra i slutändan, här måste jag tillägga att Mats Lusth absolut inte är någon dålig tränare men jag tror faktiskt att Eric passar bättre in i den bilden som KHK vill spela.

Den stora frågan är nu hur många gånger jag blir irriterad på sändningar ifrån Ljungby Arena, jag tippar på sju, åtta gånger och i slutet av andra perioden blir jag väl så vansinnig att jag stänger av. Det är nackdelen med att vara van att se KHK på Cmore i sju, åtta år eller hur många säsonger vi låg i Hockeyallsvenskan och SHL, jag menar att man blir väldigt bortskämd av Tv-produktioner av hockeymatcher men nu är vi i en annan verklighet så det är bara att vänja sig vid det och hoppas att vi snart är tillbaka där klubben hör hemma.

Vi hörs när jag skriver nästa gång, det kan bli ikväll, det kan bli imorgon eller det kan bli om två veckor, men vi hörs i alla fall nästa gång jag skriver. Jag juste jag ska bara göra ett litet tillägg så fort det händer något intressant i KHK eller i mitt liv så kommer jag att skriva om det för att hålla bloggen uppdaterad med information.

Intervjun jag hade med Eric i onsdags blev omnämnd i Hockeybladet och det är roligt att bloggen börjar synas mer och mer i cyberrymden tycker jag.

Tjo och Tjim på er