9 januari, 2021

Allettan start

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

I morgon börjar Allettan för KHKs del med Eric Karlsson vid rodret. Laget börjar borta mot Troja så det blir ingen lätt uppgift för grabbarna från staun. Den största uppgiften som Eric har framför sig enligt mig som har haft lyxen den här säsongen att följa laget på nära håll, det är att pumpa in mängder av positiv energi i truppen. Det är det som saknas tycker jag, spelet och målskyttet finns i truppen det gäller bara att locka fram dom sakerna som just nu sitter väldigt långt inne i spelarna. Låt Eric och grabbarna få lite arbetsro nu i början av allettan, skulle dom förlora dom 3-4 första matcherna so what? Jag kommer inte drabbas av panik för det, för jag är övertygad att det kommer bli kanon i slutändan ändå.

Jag börjar bli trött på att bli motarbetad i livet och få knivar i ryggen på mig (metaforiskt sagt nu). Den senaste kniven jag fick i ryggen har fått min bägare att rinna över rejält, Under dom kommande dagarna ska jag undersöka lite saker för att se om det är värt att gå vidare med, och under min egen utredning så är det locket på till allmänheten från min sida.

Trevlig helg