31 december, 2020

2020 kunde ha blivit…..

Av Håkan Jartelius

….. det året jag äntligen hittade den stora kärleken men ack vad jag blev dragen i näsan i år igen! Men vänta lite här nu va, är det nog många som säger nu! Håkan har varit kär förut tänker många och ja jag håller med er. Det finns några tjejer som där ute som har faktiskt fallit pladask för men problemet är bara att det har inte varit ömsesidigt

Dock finns det en tjej där ute som jag fortfarande har känslor för och som jag hoppas att hon typ ska komma och gå på samma strand som jag är på och få syn på mig och sen går hon fram till mig och lägger sina armar på mina axlar och sedan är det vi efter den situationen… Det fina i den här kråksången är att hon inte vet om att jag tycker om henne och så ska det förbli också för jag vägrar att slå hål på den drömmen också, låt mig få leva på det lilla hoppet jag har kvar

Men en kärlek som är väldigt svår att bli nekad till är den till olika typer av kryssningar även om Covid-19 har lyckats väldigt bra med att sätta P för mig där med. Eftersom att det viruset har härjat fritt i hela världen under 2020 så har jag bara kunnat göra kryssningar inom Sverige i år, jag hann med 3 av 4 kryssningar under det här året innan Covid-19 hittade en väg att sätta stopp för mig och viruset är på väg att ställa in min kommande kryssning som jag har planerat under 2021, grrr men man får ju göra det bästa av situationen…. En kryssning är ju inte livsviktigt att göra i denna mycket märkliga pandemi

Under hösten har jag tappat lite av sugen ishockey och det beror enbart på personliga saker och inte på Covid-19 och tomma läktare, som jag inte tänker att ta upp i detta forumet. Dock så tände en bra vän till mig och en tillika gammal spelare i khk-dressen gnistan i mig igen igår. Nu är jag heltaggad på ishockey igen och längtar till på söndag då vi tar emot Kalmar HC..

Tack för mig 2020 och jag ser fram emot 2021… Gott nytt år på er alla