25 december, 2020

God fortsättning

Av Håkan Jartelius

Ja nu är det 364 dagar till Julafton och 9 dagar tills nästa KHK match, vad ser ni fram mot mest? Oavsett får vi vänta ett helt år på nästa roliga händelse, tur att JVM i ishockey börjar vilken dag som helst så att man har något att se fram emot under resten av det här mörka året.

KHK blev klara för Allettan i och med segern hemma mot Tranås i tisdags med 4-2 så första delmålet av klubbens målsättning är i hamn. Då passar klubben på att spetsa till truppen ännu mera med 2 nya spelare på kontrakt resten av säsongen och ett lån från Malmö Redhawks om jag kommer ihåg rätt…..

I onsdags gick KHK ut med ett pressmeddelande på sin hemsida att dom har tyvärr tvingats att säga upp en anställd på grund av Disciplina skäl och att det har till och med upprättas en polisanmälan på saken och att klubben inte kommer att kommentera ärendet mer, det är ett polisärende nu. Efter att pressmeddelandet kom ut så började min mobil att gå varm av väldigt många nyfikna personer som ville veta mer men jag kan bara hänvisa till klubben och där kommer ni få samma svar allihopa och det är ”vi har inga kommentarer”

På morgonen på julafton så var det julfrukost för syskonen i min familj hemma hos min ena syster och det var hur trevligt som helst. Efter det så var det dags att bege sig hemåt för duschning och rakning och klädombyte för att sedan fortsätta julfirandet i Coronas tecken hemma hos föräldrarna.

Och vad resten av julhelgen har att erbjuda står skrivet i stjärnorna än så länge, men det kommer bli en helg i lugnets tecken hoppas jag……