17 december, 2020

Jag vann mot Covid 19

Av Håkan Jartelius

God kväll bloggen!

I samband med att Covid 19 letade sig in i KHK:s A trupp så fick även jag viruset men även jag fick en lindrig variant av viruset. Jag fick bara lite feber och ont i kroppen och tappade doften. Jag satt vackert av mina dagar i karantän som alla som får viruset ska göra, inget konstigt med det. Lagom till KHK öppnade upp sin verksamhet så var även jag fri från allt vad Covid 19 hade ställt till med för mig och jag tänkte åka till arenan lagom till den första träningen efter det ofrivilliga uppehållet men något sa till mig att jag skulle ringa till klubben först, och tur var väl det. Det visade sig att klubben ville att jag inte skulle komma till arenan nu för dom vill inte ha tillbaka viruset i truppen igen, jag kan tycka vad jag vill om det men det är bara att
acceptera beslutet och hoppas på att truppen börjar fundera på var jag har tagit vägen….

För första gången i mitt liv får jag känna på hur det är att vara avstängd från något så nu gäller det att komma på vad jag kan hitta på istället om dagarna. Det kommer att lösa sig bra men det kommer att ta ett tag att ställa om sig, detta är kanske ett tillfälle att utnyttja släktens sommarstuga lite mer, eller att ta hand om själv lite bättre, eller något helt annat? Men först ska jag fira jul efter Covid 19s alla regler men en sak är säker, och det är att du och jag bloggen kommer att höras innan jul…..