7 december, 2020

Corona hittade även mig

Av Håkan Jartelius

God kväll

I torsdags eftermiddag fick jag ont i hela kroppen och även i huvudet och 38,6 grader i kroppstemperatur och senare på kvällen så spydde jag och började genast må bättre. Min första tanke efter jag hade spytt på kvällen att jag hade fått ett kraftigt migränanfall och somnade så sött om på soffan i godan råd. När jag vaknade till senare på kvällen så hade jag fortfarande ont men när jag tog tempen så var febern helt borta. När jag sedan vaknade i fredags så mådde jag helt bra igen bortsett från att jag var matt och trött i kroppen, precis som jag brukar må dagen efter ett migränanfall så jag tänkte inte mer på det. När jag sedan sov ovanligt länge natten till lördag och jag kände mig fortfarande trött så började jag misstänka att det var Corona som hade slagit sina klor i mig och när jag senare på dagen luktade i en flaska glögg ock kände noll doft blev jag mer övertygad. Jag letade på Google överallt om det fanns något test där man inte behöver utföra svärdslukning för jag har sådana klökreflexer så det hade inte gått. Dock hittade jag inga andra metoder så det fick bli ett samtal till Sjukvårdsrådgivningen och förklarade läget i dag, och då sa dom att jag har Corona. Så nu blir det ”husarrest” för mig i ett antal dagar, så man får kolla på många filmer och serier men jag kommer säkert att bli rastlös men det är bara att bita ihop och vara glad att jag bara fick en lindrig sväng av Corona

Jag har bara följt utvecklingen av spridningen av Corona i KHK lite sporadiskt, som ni kanske förstår. Det verkar vara ett 10-tal fall i truppen men som jag förstår det så är det ingen som har behövt uppsöka vård men har ni uppgifter om annat så hör av er till mig så ska jag genast rätta mig själv. Det är bara att hoppas på att klubben kan öppna sin verksamhet inom en snar framtid………