2 december, 2020

KHK tryckte på pausknappen

Av Håkan Jartelius

God kväll på er!

I måndags så kom det tråkiga men samtidigt väntade beskedet att KHK väljer att pausa sin verksamhet för A-laget i en vecka till en början, detta efter att en spelare började att visa Covid-19 symtom i söndags och flertalet spelare började må dåligt under måndagen. Klubben agerade snabbt och rätt tycker jag. Hälsan måste gå före det idrottsliga, och det visade sig att den spelaren som insjuknade i söndags hade fått Covid-19

Jag tänkte skriva i bloggen igår men jag hade inte mycket att delge dig bloggen så jag väntade en dag till. Jag har daglig dialog med ett flertal spelare i truppen och del har fått symtom och en del är symtomfria men det är många som går och väntar på sitt testresultat så vi får se under veckan vad dom visar. En positiv nyhet kan jag berätta för dig bloggen i alla fall och det är att den spelaren som insjuknade i söndags känner sig i dag lite bättre för tillfället i alla fall.

***********************
Jag beslutade mig igår för att radera mitt konto på den dejting sidan som jag har varit medlem på, efter ytterligare en matchning som ville ha betalt om vi skulle prata vidare. Jag insåg att den sidan bara sänker mitt självförtroende och det är det inte värt. Så även om verkligheten är grym mot mig när vi pratar kärlek så är verkligheten 1 000 gånger bättre för mig än vad internet visar upp. So lets go verkligheten, för mig till Keira Knigthley eller Cameron Diaz eller Linda Lindorff typ. Nä skojar bara det är viktigare med bra vänskapsrelationer i livet än kärleksrelationer (intalar jag mig själv i alla fall