19 november, 2020

Inställt med mera

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Det har varit en liten tuff vecka, en del saker som har hänt har varit ganska väntade pga av att Covid 19 spridningen har tagit fart på nytt, andra saker kan jag inte skylla på Covid 19 för.

När vi hade Covid 19 lite mera under kontroll tidigare i höstas så bokade jag en julkryssning till Visby från Stockholm med Silja Symphony, det hade varit kul att få uppleva Visby i juletider. Dock har den kryssningen nu blivit inställd naturligtvis, det var inte överraskande alls. Jag har åkt med Silja Line under pandemin 3 gånger och dom tar verkligen pandemin på största allvar och följer alla riktlinjer till punkt och pricka så all eloge till Silja Line. Nu tror jag visserligen att alla rederier följer riktlinjerna väldigt noga men det är bara Silja Line som jag har åkt med och kan betygsätta.

Jag drabbades av ett migränanfall i går eftermiddag men jag hann att vidta alla åtgärder precis i sinom tid så det blev bara ett ”milt” anfall. Dock är aldrig migrän värk aldrig rolig att ha, jag var nog knockad i två, tre timmar. Sedan är i alla fall jag lite orkeslös dagen efter efter att ha slagits emot huvudvärk och hulkningar.

Medans jag bekämpade min migrän så var laget på västkusten närmare bestämt i Kungsbacka och krigade till sig 3 poäng mot Hanhals. Enligt rapporterna som jag har fått till mig under förmiddagen så hade KHK kontroll på matchen hela tiden men att vi kan bli lite effektivare både i anfallet och i försvaret.

I morgon väntar det en rejäl tuff match hemma i våran borg då Mörrum gästar oss. Dom är ett av dom lagen som kommer att tömma sig lite extra mot oss så i morgon räcker det absolut inte att vara fokuserad till 99 procent för då kommer vi att förlora matchen och det kommer att svida rejält i våra fans hockeyhjärtan och det vill vi inte ska hända……