12 november, 2020

Snart dax igen

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Det finns inte så mycket att skriva nu när samhället i Sverige är hårt taget av Coronas grepp igen. Jag hade tänkt att intervjua en del spelare nu i uppehållet av Hockeyettan och kolla av läget med dom hur dom ser på säsongen hittills men en kombination av en rad kombination av orsaker gjorde att jag fick ställa in den idén.

Det finns en möjlighet till att jag kan ordna en intervju under kvällen som kommer men jag lovar inget…..

På lördag drar matcherna igång igen, och (vi) tar emot Nybro på hemmaplan, det blir en ny toppmatch som det vore bra om (vi) vann så den kan bli ett glapp poängmässigt ner till dom andra lagen i tabellen. Hade det inte legat Corona i luften så hade jag gått och jävlats på skoj med Robin Johansson i Nybros mål innan matchen……

…………………………………………………………………………………………….
Det verkar som när man sover, ja i alla fall jag inte har några spärrar på idéer. Kommer jag på någon idé i samband med att jag sover så är allt möjligt men tänker jag på idén när jag har varit i typ 10 minuter så tänker jag bara hur fan tänkte jag där, det är helt omöjligt att genomföra det!