2 november, 2020

Nät dejta – jo tjena du

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag

Jag vet inte hur många personer som har rekommenderat att jag ska börja att nätdejta för jag är så trevlig så jag borde inte ha några problem med att hitta någon tjej. Jag har alltid varit tveksam till det för man vet aldrig vem det är som sitter bakom tangenterna, men till slut tänkte jag att det kostar inget att testa. Jag gick med på en dejtingssida för cirka ett år sedan, och det är inte många matchningar jag har fått under den tiden. Det är väl inget konstigt med det tycker ni och jag håller med er. Det är matchningarna i sig som är mycket konstiga, antigen så försvinner dom all världens väg så fort jag bara nämner ordet rullstol, eller så säger dom att det inte är några problem för dom men efter ett tag till så föreslår dom att vi kan fortsätta att chatta på deras privata hemsida men att det kostar pengar för mig att chatta med dom…… Jo tjena du

Precis som man säger att cash is king så är det bättre att träffa någon tjej i det verkliga livet utan en dators eller mobils hjälp, och har jag klarat mig utan någon tjej i 43 år så ska jag nog reda mig utan tjej resten av livet också om det skulle bli så…. Visserligen så har jag träffat en helt underbar tjej som tycker bra om mig med men det visades sig att hon redan har ett förhållande, så vi kan inte bli mer än bra vänner, just saying its my luck…..

På onsdag väntar en seriefinal mot Troja/Ljungby och efter det väntar ett uppehåll på drygt 10 dagar och då ska jag försöka kolla av läget med några spelare och höra vad dom tycker om denna lite märkliga hösten…..