29 oktober, 2020

Lite från min träning

Av Håkan Jartelius

God kväll

I dag har jag varit och träffat min kusin som är ett otroligt stöd för mig i livet. Det fick dock bli lite snabbt för jag besökte henne på hennes arbetsplats. Det lilla jag träffade henne var väldigt behövligt för mig, jag fick den energi som jag behövde, och jag hoppas att hon fick något ut av mitt besök med.

Efter det så intog jag en rejäl lunch och sedan blev det hemfärd och sedan blev det en runda till Rosenholm ändå även om det var träningsledigt för truppen men jag bestämde mig för att jag måste verkligen ta tag i min egen träning. Jag har lovat mig själv att det måste bli ordning i hela mitt liv och där är träningen en del i det, så det är bara att bita ihop och köra på…

Det blev seger i går för KHK men jag tror att spelet måste bli ett klasser bättre om vi ska kunna mäta oss med topplagen…