28 oktober, 2020

Wednesday

Av Håkan Jartelius

God dag

Jaha så var det onsdag igen, jag kom inte på någon bättre rubrik så det fick bli en enkel. Det är återigen match i arenan i kväll, denna gången är det Borås som kommer på besök till oss. Personligen hoppas jag på att grabbarna är vakna när matchen börjar denna gången så att jag slipper fundera på om jag har en hjärtattack på väg efter 5 minuter i första perioden. 🙂

I morgon blir det en roadtrip för mig, jag passar på när laget är träningslediga. Jag ska hälsa på min kusin lite snabbt för det var alldeles för länge sedan vi sågs och det har runnit en hel del vatten under broarna sedan sist vi sågs med så det måste bli en kontroll att är bra…..

Jag har börjat att träna igen så smått igen, jag måste bara göra det till en rutin så blir det magiskt. Jag hag har en plan för att göra det till en bra rutin så det är bara att följa den planen…..