24 oktober, 2020

I`m back

Av Håkan Jartelius

God dag bloggen!

Efter några dagar borta från dig bloggen av olika anledningar så är jag nu tillbaka…….. I dag tar KHK:s A-lag emot Tyringe hemma i NKT Arena klockan 16:00 så ni hittar mig där i eftermiddag, för att förhoppningsvis håva in tre nya poäng till kontot. Ska det lyckas så måste det vara 100 % fokusering på uppgiften för man blir snabbt straffad om man slappnar av, det gäller att vara ödmjuk inför varje uppgift och ta ett byte i taget

Jag har mått lite dåligt nu i ett tag men jag har kommit fram till att jag inte kan skriva om det här i bloggen även om jag vill skriva av mig lite, och anledningen till det är att bloggen är offentlig och det skulle bli så personligt så det skulle nog saken ännu värre. Jag får ta en dag i taget och inte kolla för mycket i backspegeln och det är bra att jag har hockeyn som terapi som gör att jag får tänka på något annat i några timmar om dagen. Att jag får ta emot positiva gliringar från spelarna typ dagligen ser jag bara som att jag är omtyck i truppen, men jag är himla bra på att stå upp för mig själv……..