17 oktober, 2020

Gameday

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Efter cirka en halv vecka med extra mycket ryggsmärta som har hållit mig borta från träningarna innan och efter derbyt mot KRIF så är det dags för en ny match i NKT Arena i eftermiddag och då spelar det ingen roll om jag så ska behöva tillkalla en ambulans för att kunna ta mig till arenan för att stötta killarna i fighten mot Halmstad Hammers. Jag kunde nästan närvara under matchen i Soft Center Arena i onsdags, jag fick tag på en VIP-biljett tack vare mina goda vänner. Eftersom det var en VIP-biljett så fick jag inte komma in i själva arenan eller ishallen som jag tycker att det är den rätta benämningen på Soft Center Arena, dock ingick det mat i biljetten så det var inte fy skam det heller. Vi fick uppleva en mycket svängig match som hemmalaget till slut vann efter förläning med 5-4

Så jag anar det finns ett stort revanschsug hos våra spelare i dag att komma tillbaka i vinnarspåret igen och jag tror att Marcus Hellgren Smed är tillbaka i truppen efter sin sjukdom. Matchen börjar klockan 16:00…..

Eftersom jag har varit mycket hemma dom senaste dagarna så har jag haft tid över för att reflektera över vissa saker i livet och jag har kommit på fram till att jag står vid ett vägskäl men däremot vet jag inte vilken väg jag ska välja än. Det behövs lite mer funderingar innan jag kan bestämma mig för vilken väg jag kan välja som är bäst för mig och mitt välmående. Jag lär återkomma i detta ämne….

Var rädda om er därute