3 oktober, 2020

Covid 19 har lyckats att stoppa mig igen

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Här sitter jag med höstmörkret utanför fönstret men på ett sätt gillar jag höstens framfart med alla dess färger och växlande väder, ibland kan det vara lika varmt som på sommaren och ibland så kan det vara lika kallt som i Alaska, höstvädret är likadant mitt och många andras humör.

I torsdags så hade Karlskrona HK sitt genrep inför seriepremiären på söndag borta mot Nybro, motståndarna vi mötte i genrepet var återigen Kristianstads IK som ligger i Hockeyallsvenskan och om man jämför med den första matchen och den sista matchen mot Kristianstad så var den sista matchen sju resor bättre av oss. Det beror på många faktorer, ett, vi har fått ihop ett helt lag, vi har tränat ihop i en månad ungefär, Kristianstad vann visserligen med 2-1 men om vi ska vara ärliga så kunde matchen slutat hur som helst men vi måste jobba vidare på att hålla oss ifrån utvisningsbåset. Men om man jämför matchen mot Kallinge eller KRIF som dom heter nu och genrepet så är jag betydligt lugnare än var jag var mot Kallinge matchen. 

Nu ska vi se fram emot en bra seriepremiär i ATG Hockeyettan mot ett annat topplag men det ser ut som att jag inte kommer att kunna närvara i Lilja arena eller vad den nu heter idag, jag har inte varit i ishallen i Nybro sedan den hette Victoriahallen och jag får väl vänta ännu längre på att besöka arenan igen men än så länge har jag inte gett upp, jag brukar inte ge mig i första taget så jag ska se om jag kan hitta något kryphål. Nej ni som är ansvariga för insläppet i Nybro kan känna er lugna, jag inser när slaget är förlorat och då är det bara att bita i det sura äpplet och se fram emot hemmapremiären på onsdag istället.

Hockeyallsvenskan började igår med några matcher bland annat slog Björklöven Timrå med 4-1, Västervik slog AIK med 4-2 och SSK slog Väsby med 1-0, det var dom matcherna jag kommer ihåg. Jag undrar hur länge det tar innan Väsby tar några poäng, risken är stor att dom får en liknande säsong som våran första säsong i Hockeyallsvenskan.

Igår så var jag på ett möte och började planera för ytterligare ett steg i att utveckla bloggen, bloggen kommer att få en ny domänadress inom en rimlig framtid, domänen är redan öppnad men jag och min nya samarbetspartner håller på att laborera lite grann på den adressen så jag håller den lite hemligt än så länge men det kommer att bli magisk bra i slutändan. 

Var rädda om er därute