6 oktober, 2020

Välkommen till nya bloggen

Av Håkan Jartelius
Filip Forsberg i KHK-dressen
Foto Tommy Eriksson

God dag!

Jag har öppnat en ny adress till min blogg för att kunna utveckla den mer. När jag väl kan behärska alla funktioner i denna blogg så kommer den att bli magiskt bra att administrera men just nu är denna blogg rena rama grekiskan för mig, så jag ber er att ha tålamod med mig i ett tag framöver,

KHK hade premiär i söndags uppe i Nybro och förlorade med 3-0. Dock enligt mina rapporter så var KHK det bättre laget i minst två perioder och borde ha gjort ett flertal mål med den f.d KHK målvakten Robin Johansson, lite märkligt tycker jag att alla spelare som har spelat i KHK gör stordåd när dom möter just oss 🙂 Dock finns det ingen person i KHK-lägret som är orolig framtiden, trots förlusten……….

Jo kanske en person Marcus Hellgren, han har nog tröttnat på att sina lagkamrater inte kan göra mål för på måndagen hade han tagit med sig sin vän Filip Forsberg till träningen 🙂 Filip huserar till vardags i NHL-laget Nashville men på grund av Covid 19 är deras säsong uppskjuten. Så Filip passar på att hälsa på Hellgren under denna veckan och då får han även möjligheten att träna på is med ett lag. Det är nog ett win-win tillfälle då spelarna i KHK kan få lite tips av en dom bästa hockeyspelarna i världen. Jag ska försöka få en intervju med Filip i veckan.