30 september, 2020

Äntligen genrep

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag

Först lite uppdatering om min pärla, verkstaden upptäckte att det var kompressorn till AC:n som är sönder, och i och med att den byttes förra sommaren på en annan verkstad behöver jag ta bilen till den verkstaden för att det är fortfarande garanti på det bytet. Det positiva är att jag kan använda bilen medans jag väntar på att den verkstaden ska få hem en ny kompressor.

I och med att jag har fått tillbaka bilen tillfälligt så kan jag ta mig till NKT Arena i kväll utan större problem för att stötta grabbarna i genrepet mot KIK, men jag hinner inte att få ihop ett inför reportage till matchen tyvärr. Eftersom det är sista matchen innan premiären så handlar matchen om att finslipa på dom sista detaljerna så det känns bra när pucken släpps uppe i Nybro på söndag. Eftersom jag har missat veckans träningar på grund av bilhaveri så vet jag inte så mycket om kvällens matchtrupp, dock så vet jag att Christoffer Rasch kommer att vila den här matchen.

I morgon så kommer Pizza Huset i Lyckeby att servera grekiska färsbiffar till lunch så har ni vägarna förbi där i morgon så rekommenderar jag ett besök där