29 september, 2020

Oviss framtid för Pärlan

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Eftersom min bil åkte i väg på ett flak igår till verkstad så är det mycket tveksamt om jag kan få till ett inför reportage inför matchen mot KIK i morgon, min prio är att försöka ta mig ut till matchen i morgonkväll på något vänster. Jag skulle ha hjälpt till på vår J20 match i kväll men den har jag fått lämna återbud till.

Jag vet inte vad som är felet på bilen, jag vet bara att jag hittade typ metallskrot i oljan så jag hoppas verkligen inte att bilden nedan visar den sista färden men jag har tagit åtgärder redan om så skulle vara fallet, för jag kan inte vara utan bil en längre tid. Jag har fått planera om hela denna veckan för att jag inte har tillgång till bilen, jag skulle till exempel på ett möte i dag om min blogg men jag lyckades få mötet här hemma på fredag istället. Det är tur att den personen som jag ska träffa också har ett ganska flexibelt schema och att jag känner honom väl så att han förstår min situation…

Var rädda om er därute