26 september, 2020

Akterseglad och derbyt

Av Håkan Jartelius

God dag!

Vad finns det att skriva om träningsmatchen mot KRIF? Egentligen inte så mycket , den enda kedjan som får godkänt i matchen är juniorkedjan. Det är bara att erkänna att vi har en bra bit kvar innan vi kommer upp på den nivån i spelet som jag tycker att laget har kapacitet för.  Vi bjuder på alla målen tycker jag med alla onödiga utvisningar. Vid ställningen 1-1 var vi på väg och ta över matchen helt och hållet men så tar vi två helt onödiga utvisningar inom loppet av 20 sekunder och vips står det 1-3 på tavlan och där förlorade vi matchen enligt mig, för efter det så spelar KRIF mycket kontrollerat och skickligt och på resultatet. Det finns inga bortförklaringar, KRIF var betydligt bättre än oss i torsdags. Det var dock bara en träningsmatch så vi ska inte hänga läpp för det.

Det var också mycket lustigt och jobbigt att se en av mina bättre vänner i ”fel” matchställ i matchen. Det var skönt att få en träningsmatch mot KRIF i benen även mig så man hinner att vänja sig vid den här lustiga situationen innan det blir på blodigt allvar. Dock kommer det att kännas obekvämt i serien men nu är verkligheten så här, vi får göra det bästa av den nu.   

Det är lite frustrerande i mitt liv just nu eller ganska mycket frustrerande för nu har verkligheten hunnit ikapp mitt liv igen, nu är mobilen stendöd återigen OM jag inte tar första kontakten i en konversation. Det är skrattretande för jag trodde att det hade vänt för mig men tji fick jag ytterligare än en gång. Verkligheten har akterseglat och småflinar åt mig, men jag är inte bitter för det 🙂 Det finns något få undantag som bekräftar regeln och det är jag glad för…..

Var rädda om er därute