24 maj, 2023

Energiboost

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Min tillfälliga rullstol fortsätter att ställa till med problem för mig, nu känns det som att den bara jävlas med mig. I helgen när jag tog en promenad så bestämde sig joysticken sig för helt sonika att flyga av från kontrollpanelen och dessutom i mitt i en backe till råga på allt. Som tur var det en ungefär 3 cm lång eller liten del av joysticken som satt fast i kontrollpanelen som jag kunde fortsätta manövrera rullstolen md, men det var ju betydligt svårare som ni kan tänka er. Jag tog mig till mamma och pappa, och pappa fick gå och hämta den delen av joysticken som flög av och sedan fick vi göra en s.k MacGyver lösning så att jag kan fortsätta att köra……


Igår så presenterade KHK en förläning genom #16 Hagman, en förläning som jag har vetat om ett tag och jag tycker att det är en viktig pusselbit i lagbygget.

Just nu är jag väldigt låg på energi i livet och därför är jag extra glad för att jag har fått en nystart i en relation med en gammal vän om man nu kan kalla det för en nystart, men den ger mig i alla fall den energi som jag behöver för att klara dagen. Speciellt när känner jag att andra vänskaper har runnit ut i sanden…..

Ha en underbar dag