7 maj, 2023

En annorlunda vecka

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Ja det har minst sagt varit en annorlunda vecka som har innehållit många olika saker för mig….. Jag har bland annat införskaffat mig NHL biljetter, fått vara på akuten i cirka 9 timmar på grund av en njursten som ni har kunnat att läsa om på mina sociala medier.

Dagen efter så fick jag några värmande ord från en gammal hockeydomare som tycker att jag är en förebild för många personer med mina inlägg och det fick jag ny energi av….

Det märks att Mikael Roslund är populär just nu och att det finns ett stort intresse av vad han hamnar i höst. Mikael jobbar i min assistansgrupp och det märks även i mobil nu kan jag säga. Det dyker upp meddelande hos mig med ibland med frågor eller påståenden om Roslund. Det är självklart att jag har en nästan daglig dialog med Micke om hur han ska göra i höst, vi bollar mycket saker med varandra och diskuterar många scenario med varandra både från mitt och hans håll, för vi trivs mycket bra i våra roller som brukare och assistent. Mitt svar till alla som frågar mig om Mickes framtid i KHK blir att kolla vad KHK förmedlar ut på sina kanaler, för övrigt är det locket på från min sida