25 september, 2022

Det blev en kväll under stjärnorna

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Jag börjar väl i rätt ordning 🙂 KHK vann genrepet mot Nybro IF i fredags med 5-3. Det var en match med många ansikten, KHK körde fullständigt sina gäster dom första minuterna i den första perioden och ledde med 3-0 efter drygt 5 minuter. Jag bara tänkte vad var det här spelet uppe i Kalmar för 2 dagar sedan och jag såg på min assistent som också var med i Hatstore Arena att hon höll med utan att vi behövde kommunicera med varandra verbalt. Efter powerbreaket så kom väl Nybro på att matchen hade börjat och utjämnade spelet lite men KHK tryckte in 4-0 i första perioden. Då blev jag orolig att KHK skulle ta lätt på premiären nästa fredag på bortaplan mot just det Nybro, hur märkligt det än låter.

I början av andra perioden så fick gästerna spela 5-3 i över 1 minut och smack stod det 4-2 på jumbotronen. Efter det tycker i alla fall jag att domaren tappade matchen med lustiga matchstraff till både höger och vänster och han dömde mål när pucken satt klockrent i ribban, jag satt i en perfekt position för att kunna se det men det tycker jag att domaren med borde ha sett från sin position men icke…… Det var att det var en träningsmatch annars hade jag kört ut på isen redan då och pratat vett med honom om det nu hade gått att göra det 🙂

I dag så var jag vid vårat sommarställe och eldade bland annat lite skräp från mitt förråd för att ha plats att vinterförvara mina karpar och jag höll på med det ända tills mörkret hade lagt sig och när jag väntade på att elden skulle slockna så satt jag och kollade upp på den stjärnklara himlen ovanför mig, det var mysigt ett bra tag. Sedan så började det att smyga sig in en känsla inom mig att det hade varit ännu mysigare om jag hade haft någon tjej bredvid mig, det otäcka är att den känslan tog över mer och mer så till slut var det nästan vemodigt att kolla på stjärnorna…………men rogivande.

På återseende

Ciao Bella 🙂