7 juli, 2022

Regnig dag

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I dag när det regnar så får jag ta tag i mig själv lite och blogga för jag har varit lite dålig på det den sista tiden. Det har visserligen varit fullt upp för mig ett tag men jag fick ett trevligt avbrott i vardagen i tisdags när min kusin kom på besök.

Vi hade vädergudarna med oss den dagen så det blev en runda i skärgården under eftermiddagen, då visade sig Karlskrona från sin bästa sida……

Det märks att hockeysäsongen börjar närma sig med stormsteg för igår fick jag till mig Karlskrona HK:s träningsmatcher så att jag kan planera ett arbetsschema för mina assistenter för matchdagarna. Innan det är det dags för mig att koppla på hockeyläget till 100% så ska jag bege mig ut på en veckas kryssning från Stockholm OM jag och mitt resesällskap klarar Corona testet som vi måste ta 2 dagar innan vi åker och det känns lite si och så med speciellt när jag nåddes av nyheten igår att kravet på test försvinner den 1 augusti för kryssningar i Europa.

Mer om kryssningen i ett kommande blogginlägg 🙂