2 juli, 2022

Lokalblaskan lär sig tydligen inte

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Nu har tidningen i Blekinge gått ut med att Karlskrona HK gjort klart med ytterligare en spelare till kommande säsong men klubben har inte gått ut med något. Jag blir så trött på att tidningarna är så heta på att avslöja saker för att få flera läsare. Låt klubbarna få styra när dom vill släppa nyförvärv eller förläningar i fred. Det kan mycket väl stämma att det stämmer att KHK har kommit överens med just denna spelaren men att dom inte kan gå ut med det i nuläget…. Varför? Det kan bero på mängder av anledningar som vi inte vet om…….

Under åren har jag vetat om att flera spelare har varit klara för olika klubbar innan det har blivit officiellt men av respekt för både klubbarna och spelarna så har jag inte gått ut med det innan klubbarna har gjort det. Det kan ställa till med så mycket problem för alla parter….