28 juni, 2022

Sorgliga tider för hockeyn i staun

Av Håkan JarteliusGod kväll

Det var inte alls länge sedan en hockey ikon i Karlskrona gick ur tiden då Claes Åström lämnade oss och tyvärr så dröjde det inte länge innan nästa chock nådde mig och flera andra som följer hockeyn i Karlskrona på nära håll. Chocken var att ytterligare en stor spelare och vän i Karlskrona har tvingats att lämna oss. När jag på midsommarafton nåddes av nyheten att Fredrik Petersson hade förlorat sin match i livet mot döden så hade jag väldigt svårt att ta det till mig….

Jag tänkte att det är ju omöjligt, vi är nästan jämngamla och vi har åkt många mil i bussar tillsammans, nej det kan inte stämma tänkte jag men tyvärr så stämmde det. Det gick en iskall rysning genom mig, återigen så står det att klart att livet är väldigt skört och att vi måste ta vara på varje sekund av våra liv

Någon timme senare på midsommarafton så får jag upp ett gammalt minne på Facebook i form av en bild, där en tjej och till lika vän till mig sitter nära mig. Jag blir först varm inombords över att jag har en otroligt fin vänskap till några speciella personer och inte bara till tjejen på bilden. Dock efter ett tag så slår det mig som en iskall yxa genom kroppen att sådana här vänskaper håller inte för evigt. Nu slog det mig ännu mer att jag måste verkligen värdesätta det fina jag har i mitt liv och inte bara gnälla över min eländiga kropp och situation hela tiden… Livet är alldeles för kort för det…

Var rädda om er där ute och bry er om era medmänniskor ❤️ Kram