23 september, 2021

Ge dig Håkan

Av Håkan Jartelius

God morgon på er!

Nu i veckan kom jag på mig själv hur självisk jag är, jag ska berätta om det men jag går inte in på några detaljer för jag måste skydda den andra parten i detta ämnet för jag vill absolut inte hänga ut någon person. Så om texten blir lite kryptiskt så är det medvetet för att ta hänsyn till den andra parten, jag behöver bara skriva av mig lite som lite psykologiskt terapi arbete.

Det hör till saken också att i sammanhanget att jag blev förbannad på mig själv över att jag är funktionshindrad för första gången på flera år och det är anledningen till att jag skriver detta inlägg och inget annat.

Jag nåddes av informationen att jag kommer inte att kunna göra en viss sak längre på grund av mitt funktionshinder, samtidigt som det gynnar den andra parten något djävulskt. Samtidigt som jag blev glad för den andra parten så kändes det som jag fick ett knytnävslag i magen, så jag fick liksom föra ett inre krig med mig själv…… Jag kämpade så in i att inte visa mina inre känslor, och efter ett tag blev jag bara förbannad på mig själv över att jag reagerade så inombords. Det är bara patetiskt av mig, jag har suttit i rullstol hela livet och har alltid lyckas att lösningar på mina problem och jag är säker på att jag kommer att hitta lösningar på detta dilemma också. Jag blev bara kraftigt förvånad att jag reagerade så som jag gjorde inombords för så har jag inte känt på väldigt länge. Detta måste jag skriva en buggrapport på och utvärdera noggrant för så här jag kan inte tänka i fortsättningen…..