12 augusti, 2021

Hockeybubbla

Av Håkan Jartelius

God morgon

Nu har jag i princip klivit in i hockeybubblan à säsongen 21/22, det är svårslaget att gå in genom dörren till A-lagets utrymmen i arenan och bara lämna alla problem som som världen utanför den dörren ger mig.

Jag har en väldigt viktig roll när jag är runt laget även om den inte är nedskrivet på något papper och det är att sprida positiv energi till alla som har med laget att göra och då kan jag inte ta med mig mina bekymmer in i arenan och nu har jag lärt mig med mycket hjärnverksamhet att kunna koppla bort dom sakerna som inte hör till det jag gör just för tillfället och det är en bra känsla som infinner sig när man lyckas med det.

Jag har haft nytta av det även nu i somras utanför arenan och det har stärkt mig som person privat också.

Jag hade dock inte lyckats med detta om jag inte haft bra personer runt mig i vardagen, ingen nämnd ingen glömd och ingen avundsjuka…. Det är väldigt viktigt att ha en bra omgivning runt sig i livet och det är inget som man får automatiskt bara. Självklart så måste man ha rätt förutsättningar från grunden för att få en bra omgivning i livet men man måste ju skapa dom övriga förutsättningarna för en bra tillvaro också .

Ha nu en bra dag så hörs vi snart igen