29 juli, 2021

Kroppen lider av baksmälla

Av Håkan Jartelius

God kväll

Så här dagen efter avslutad magisk kryssning märker jag att kroppen inte är 20 år längre, när jag i dag började slappna av omedvetet så började jag få ont överallt i kroppen och jag känner mig helt knockad. I dag är det inte roligt att vara mig, är det någon som vill byta kropp med mig? Dock om jag skulle få möjligheten att backa livet en vecka och stanna hemma från kryssningen så skulle jag absolut åka på kryssningen ändå, för jag hade inte velat att ha varit utan mina 4 bästa dagar på väldigt väldigt länge, no way…. Jo jag hade visst väldigt skönt på min tidigare kryssning nu i somras också, inget snack om saken. Däremot kan jag inte jämföra dessa kryssningar med varandra, för dom var så himla olika på så många sätt. Det skulle vara ett stort tjänstefel av mig att jämföra kryssningarna, för det som händer på havet stannar på havet 😀 Ni som vill veta mer om den nyligen gjorda kryssningen får läsa mer om den på det förra inlägget här på bloggen

Innan min kropp gick ut i strejk helt och hållet i dag så hann jag att ta mig ut till Arenan för att både vänja mig lite och samtidigt få lite mer koll på vad som händer på måndag. Det var faktiskt en härlig känsla att gå in i ett tomt omklädningsrum och veta att en ny säsong väntar runt hörnet och synen av dom nya namnlapparna över spelarnas platser påminde mig om det faktumet också …. Nu blickar vi enbart framåt

Puck and roll 😀